Gain Medya Yayın Hayatına Başladı

Gün geçmiyordu ki bir yeni dijital platform hayatımıza katılmasın. Onlardan bir yenisi de "GAIN" oldu. 30 Aralık 2020'de yayın hayatına başladı. Nedir bu Gain diyen çok kişiyiz, açıklamalara ihtiyaç duyuyoruz. Açıklamaları okuduktan yada dinledikten sonra gayri ihtiyari bir ışık yanıyor. Bakalım ne kadar gün yüzünde kalabilecek, vazgeçilmez uygulamalar arasına girebilecek mi önümüzdeki süreçte göreceğiz. Benim fikrimse gayet olumlu yönde.

O kadar çok paylaşım platformu var ki artık yetişemiyoruz. Hangi birine ne göndereceğimizi planlı programlı bir şekilde düzenlememiz gerekiyor. Tam tersi de öyle o kadar çok içerik paylaşılıyor ki hangisini izlemek gerek, hangisini bay geçmek gerek bilemiyoruz. O yüzden birçok gereksiz, sığ içeriğe maruz kalıyoruz. Gain tüm sorunlarınıza çare olmak için geliyor. Kendileri öyle diyor. Yayınlayacakları odak noktalı ve kaliteli içeriklerle zamanınızı daha verimli kullanmanızı sağlayacaklar. 

Kullanımı oldukça basit ve anlaşılır. İzlediğiniz, tercih ettiğiniz içeriklerle çalışan algoritma sayesinde ilgi alanınız dışında gereksiz içeriklere maruz kalmadan verimli bir şekilde istediğinize ulaşacaksınız. Dik ekran formatında hazırlanan içeriklerle günün her saati, her yerde rahatlıkla erişebileceksiniz. Genellikle oluşturulan kısa içeriklerle de zaman tasarrufunuzu önemseyen bir uygulama olacak. Uzun süreli içeriklerde olacak elbet. Kısa filmler, diziler, müzik ve daha bir çok kategoride içerik sunulacak.

Ücretli mi değil mi? Bu tartışma tüm dijital platformlar için yapılır. Gain Medya şuan tüm uygulama mağazalarında ücretsiz olarak indirmeye hazır durumdadır. İleride ücretli olup olmayacağını kestirmek güç. Reklamlı versiyonları geldiğinde ücretsiz olmaya devam edebilir. Bunu zamanla göreceğiz. 

Gain Medya içerik üretiminde ünlü isimler yer almaktadır. Ahmet Mümtaz Taylan, Berk Keklik, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar ,Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı, Mirgün Cabas, Özcan Deniz, Serkan Keskin, Vedat Milor, DolunaySoysert, MFÖ, Harun Tekin, Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan, Muhammet Uzuner ve YouTube fenomenlerinden bazıları... Böyle bir kadroyu kurmak gerçekten çok başarılı bir hamle olmuş. Devamı da gelecektir elbette.

Gain Medya'nın kurucusu Gözde Akpınar'dan da söz etmekte fayda var. Filli Boya'nın sahibi olduğunu biliyoruz. Gain Medya'dan uzun süredir hayalini kurduğu bir iş olarak söz ediyor. Twitter hesabından: "Bu yolculukta bana inanan, cesaretle, deli gibi çalışan ekibime @GainMedya, bize güvenip fikirleri ve projeleriyle, emek veren tüm değerli dostlarımıza, sevgiyle teşekkür ediyor, birlikte kullanıcılarımızla gelişen ve büyüyen bir takım olacağımıza inanıyorum." açıklamasında bulundu. Kendi sektörü dışında bir girişimde bulunması risk olarak kabul edilebilir ama hızla gelişen dijital platformlar dünyasında yer edinmek önemli bir adım olacaktır. 

Anlamlı ve kazanım odaklı Gain Medya yapımlarından faydalanmak için uygulama mağazalarına uğrayabilirsiniz. Rekabet ortamının iyice kızıştığı dijital platform savaşlarında bakalım Gain Medya ne kadar başarılı olacak.