Pandemi Döneminde Eğlenceli Vakit Geçirmeniz İçin 3 Podcast Önerisi

   Podcast en basit tabiri ile ses paylaşım tabanlı bir uygulamadır. Belki de podcastı günümüzün radyosu diye de tanımlayabiliriz. Ve son 5-10 senedir ülkemiz de yaygın olarak kullanılıyor. Son bir iki yılda ise patlama yaşamaktadır. Malum pandemi sebebiyle hepimiz hafta sonları evdeyiz. Evde dizi ve film izlemekten yoruldu iseniz, sizin için burada 3 farklı podcast önerimle karşınızdayım. 

   1) O Tarz Mı

Bilenler "Şefimmmmm" diye bağırmaya başladı bile. O Tarz Mı yayın hayatına küçük bir radyoda başlasa  da bugün ulusal çapta büyük bir podcast olmuş konumda. Bu podcast Can Bonomo (Gemi), Can Temiz, İsmail Türküsev (haftası nasıl geçti acaba), Bengi Apak ve bazı bazı Can Sungur tarafından yapılmaktadır. Her bölüm de kendilerine atılan sorunlara cevap bulmaya çalıştıkları bu podcast hafta sonlarınızı neşelendireceğini umuyorum. 

   2) Reddit Zone

Eğer Twitch yayınları ile ilginiz varsa Jahrein nick isimli Ahmet Sonuç'u biliyorsunuzdur. Kendisi Twitch isimli canlı yayın platformunun en ünlü (mafyası) yayıncılarından bir tanesi. Rekkitz ekibinden Eren Aktan (seksi beden) ve Zade (barış oğlan) ile birlikte Reddit isimli sitede ki kişilerin hikayelerini konuşuyorlar ve o hikaye de kendileri olsa ne yapacakları sorusuna cevap arıyorlar. Ailenizin yanın da dinlememenizi öneririm. 

   3) N'aaptın

Eren Aktan'ın twitch yayınların da her salı günü kaydedilen podcast içeriği. İçerik yöneticisi Bendeniz Şahin, kanal sahibi (seksi beden) Eren Aktan, Zade (barış oğlan) ve Mert Günhan (pussy destroyer) tarafından oluşturuluyor. Kendilerine gelen fantastik içerikli sorulara fantastik cevaplar arayan ekibimiz tüm ön yargılara savaş açmış durumdalar. Eğer ön yargılarınızı bir kenara koyup eğlenmek isterseniz önerimdir. 

   Bu podcast içeriklerinin dışında bonus olarak spor alanında içerik üreten; Diyojen, Solitaria evreninde geçen fantastik podcast Solitaria Günlükleri, biraz rol play biraz da tiyatro radyosu olarak tanımlayabileceğimiz Kuzgun FM önerimdir.