Johnny Bravo

Sarışın erkeklerin çoğu soğuk gelir bana ama bu adam başka yahu! Havaya diktiği saçlarını farklı bir hava katıyor ona. Siyah tişörtü ve mavi pantolonu da şahane. Kimi zaman bir çapkın, bir çocuk, bir salak ya da süper zeka rolünde görebiliriz. Aslında cool biri :)

Yaşadığı tüm olaylar onun istediği dışında gelişir aslında. Tüm bunların en yüksek nedeni merakı ve kadınlara olan zaafı olabilir. Bırak Johnny karı kız ayaklarını. Lise okudun mu sen? Üniversite sınavlarına girdin mi? Hı?! Hayat kızlardan ibaret değil. Bak bir annen var, sanıyorum emekli, ona hiç yardım ettin mi bakiyim sen? Seni koca kaslı, boş laflı yakışıklı!

Johnny’nin küçüklüğünü hiç görmedik, hatta şuan kaç yaşında olduğunu da bilmiyorum ama olgun kadınlardan hoşlanacak kadar büyük. Tahminen 25 yaşlarında olmalı. Bir annesi var ve birkaç dostu. Dostlarından Suzy’yi severim. Kız tam bir zeka küpü. Johnny’yi de çok sever ayrıca. Adamın hayatı sıradan geçmiyor lan. Her gün bir macera falan. ABD halkı bu adamdan şikayetçi olabilir kıh kıh!

Sonuçta bir çizgi film ama sıradan bir insanın hayatından çok şey yansıtıyor. Erkeklerin, kızlara olan zaafı ya da kızların kaslı erkeklerden her zaman hoşlanmayacağı gibi. Yeni nesil çiz filmlerden en çok sevdiğim karakterdir. Onun hakkındaki en iyi temennim; Hey Johnny! Umarım kendine yakışır, eli ayağı düzgün bir hatun bulursun ve ömür boyu mutlu olursun, hatta çocukların bile olsun. Küçük Johnny’ler :)