Steve Jobs Öldü

Ünlü birinin ölümü her zaman sıradan insanları bile hüzünlendirmiştir. Haberlerde izlediğimiz Ahmet, Ayşe ve benzeri sıradan vatandaşların ölümü o kadar da tınlamaz ruhumuzu. Bugünde dünyaca birinin hayatı bitti ve hüzünlü bir surat ifadesine büründük. Teknolojinin ağır isimlerinden Apple'ın eski sahibi olan Steve Jobs yakalandığı pankreas kanserine yenik düştü ve 56 yaşında öldü.
Apple'ın resmi sitesinden yapılan kısa açıklama:
“Apple, vizyon sahibi ve yaratıcı bir dehayı, dünya ise harkulade bir insanı kaybetti. Steve’i tanıyacak ve onunla çalışacak kadar şanslı olanlarımız ise iyi bir dostunu ve ilham verici bir mentorunu kaybetti. Steve, arkasında yalnızca kendisinin kurabileceği bir firma bıraktı ve onun ruhu sonsuza dek Apple’ın ilham kaynağı olacak.”

Jobs iPhone, iPod ve iPad gibi cihazlar başta olmak üzere Apple'ın geliştirdiği pek çok ürünün arkasındaki beyin olarak tanınıyordu. Ölümünden sonra ki üretim etkilenecek mi ki? En son iPhone 4S tanıtılmıştı ve bir gün sonra Jobs öldü. Gelecek sonbahara iPhone 5 hüzünle tanıtılacaktır sanırım.

Her ölüm erken ölümdür fakat vakit dolunca tutunabilmek na mümkündür hayata. Elveda Jobs ve daha hayata geçmemiş fikirlerin.