Blogum Dergisi; Şubat Ayı Oylama Sonucu

Blogger'ların blog adreslerinin bir nevi yarışa sokulduğu fakat özünde zaten ölüler cennetine benzeyen bu işin birazcık rekabet vıdıvıdısına bürünmesi için düzenlenen bir anket sistemine kendi bloğumuzu eklemiştik. Sağ olsunlar başvuru formunu yolladığımız ayın ertesinde oylama listesine alınmışız. Bir okuyucumuzun yorumu ile de, ankette yer aldığımızı öğrendik. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Sağ tarafta görmüş olduğunuz istatistiksel veri tablosunda anket sonuçlarını yer almaktadır. İlk bakışta göze hoş gelen renklerin canlılığı ve hoşluğu insanın gözlerini kamaştırıyor. Sıralamada da gördüğünüz üzere en az rengi biz almışız. Bu sonuçtan sonra oturup da size, "önemli olan yarışmaktı" demeyeceğiz elbette. Fakat ankete katılırken de birincilik gibi bir hedefimiz olmadı. Oylamada bir yer tahminimiz de yoktu. Pek tabi, "reklamın iyisi kötüsü olmaz" zımbırtısına da girmeye lüzum yok. Reklamın kötüsü olur. Ama o kötü reklam bu tablo değil. Bizim için değil.

Bu ankete göre blog adresimize çeki düzen vermeyi de planladığımız yok. Aynı mantık hatalarıyla yola devam edeceğiz. Basın açıklaması gibi oluyor farkındayım fakat sonuç itibariyle ortada bir gerçek var. Birilerinin yarattığı gerçek. Bak ne düşündüğünü sezdim. 1.olsaydık yine bu tür bir konuşmayı planlıyordum. Lan işin garibi neden mor rengi?

İşte sonuç tablosunun yazılı hali;
1.Kırmızı Renk: sherfinka.com %52'lik oranla 236 oy almış.
2.Turuncu Renk: yorumhane.org %29'luk oranla 134 oy almış.
3.Sarı Renk: benolmeden.com %8'lik oranla 37 oy almış.
4.Yeşil Renk: teknofiber.net %6'lık oranla 27 oy almış.
5.Mavi Renk: acimaninsanatguncesi.blogspot.com %3'lük oranla 14 oy almış.
6.Mor Renk: yazaratar.blogspot.com %2'lik oranla 9 oy almış.