Yazaratar Android Uygulaması


2011 yılında yayın hayatına başlayan ve istikrarlı bir şekilde yayınlarına devam eden, aynı zamanda yıl geçtikçe genişleyen yazar kadrosuyla daha kaliteli içerikleri sunmaya devam eden Yazaratar ekibi şimdi Android platformunda!

5 Ağustos günü ilk sürümüyle görücüye çıkarttığımız uygulama içinde, en son yazılar, mobil blog, yazarlar, duyurular, facebook ve twitter hesapları, duyurular, iletişim bilgileri, radyo programlarımız gibi içerikler yer almaktadır. Tasarlanan yeni uygulama ikonumuz kırmızı zemin üzerine beyaz renk, büyük Y harfidir.

Uygulamayı şuan için sadece kendi linklerimizden indirebilirsiniz. Aşağıda indirme butonu mevcuttur. Uygulamayı indirdikten sonra telefonunuza veya hafıza kartına gönderiniz. Ardından çalıştırıp kurunuz. Sadece android işletim sistemli telefonlarda çalışmaktadır. Detaylı kurulum bilgilerine ulaşmak için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Android uygulamalarının yer aldığı Google Store'da şuan için uygulamamız yer almamaktadır. İlerleyen günlerde yer alması planlarımız içindedir. Verdiğimiz indirme linki tamamen güvenli olmakla birlikte virüs programlarıyla da taranmıştır.

Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra yapılan her güncelleme otomatik olarak telefonunuzda da gerçekleşecektir.

v1.0 sürümüyle çıkardığımız Yazaratar Android Uygulaması için görüşlerinizi bizimle paylaşmanız dileğiyle. Görüşleriniz, uygulamayı geliştirmemizde bize katkı sağlayacaktır.

Yazaratar Android Uygulamasını telefonunuza indirmeden denemek için bir demo sayfası oluşturduk. Bu sayfada sanal bir telefon üzerinden uygulamayı kullanabiliyorsunuz.