Cem Adrian ile 5 Dakika

Seni tanımayanlar adına üzgünüm çok. Tanınması gereken nadir insanlardan biri olduğunu düşünmekle, haklı çıkartıyorsun beni yazdığın sözlerinle. Mütemadiyen düşündüren ve sorgulatan soruların, aklı bulandırırken diğer yandan da cevabını havada bırakmıyor. İçilmek istendiğinde zor bulunan kokteyl gibi içinde hem iyi var hem kötü.

Tek parçada iki ses? yada daha fazlası... Çalgı aleti kullanmadan onların sesini çıkartabilen ses belkide, O sende. Tam konsantre olduktan sonra ruhundaki akışa, dinlemek seni bir tarifsiz kelime niyetine sunulan gülümseme kadar içten. Değil midir seni sen yapan içindeki insan sevgisi. Ah! sevmekten mi söz ettim? Doğura ulaşmış aşkların altındaki pamuklu yastığı çekebilecek kadar iğneleyici, ama gerçekleri dile getiriyorsun sadece 5 dakikada.

Şimdi git! duygularını kaşıkla ve iç sıcacık iken. Gözlerini kapatamayacak kadar sev kendini. Hasta ruhlu bedene sahip herkes, kurtulması mümkünse eğer; dinle kendini gel yine... Bu şarkıyı sana yazdım ben, ister dinle ister kapat çenemi.