Günah Keçisi - Neler Öğretti?

Gün başlarken dediğim gibi ‘sıradan bir gün olmayacak bugün’ hiç hesapta yokken, sen git Şahin K’nın filmini izle. Tabi sıradan bir gün geçmez cenabet adam! Film olabildiğince açık cümlelerle kurulmuş. Görüntüler normal normal. Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun ve Pornocu Şahin adamlar bir araya gelmiş film yapıyor ya, komik yani. 

Kıl olduğum yer filmde Yunanlılarla Türklerin tatlı sert husumetleri varmış gibi önce kavga eden iki çocuk sonrada bir büyüğün aralarını yapıyormuş havası verilmesi. Sevmiyorum böyle şeyleri Turgut, daha kaç defa söyleyeceğim. Alman Türkçesiyle konuşturmayın adamı burada!

Reklam sektörüne girmek istiyorum, istiyorum da reklam hakkında ne biliyorum tartışılır ama bugün şuna karar verdiğim kesin; paraya kıyıp en ünlülerle reklam filmi çekeceğim arkadaş. Verdiğim paranın katlarını kazanırım ben. Kafa bu çalıştırınca çalışıyor. Bu arada kablosuz fare eğlenceliymiş ya. Ya bir şey aklına tam geliyormuş gibi oluyor da, ama tam olarak gelmiyor yarısı muallakta kalıyor ya, çok piç bir durum yemin ediyorum ya. Hatırlayana kadar geçen zamanın hesabını kime vereyim? Sonra söylemesi ayıp tuvalette iş görürken geliyor aklıma ne hafızadır böyle bu yarabbi… Teoman müziği bırakmasaydı iyiydi.

Konudan saptığımı düşündüğüm için paragraf atlıyorum kusura bakmayın ya eheh. Film iyiydi. Güldürdü, düşündürdü, sordurdu da; Olum bu sektörün yasal olarak Türkiye’de var olduğunu düşünüyorum da (Lan düşündüm de var mıdır cidden?) olsa haberimiz olurdu herhalde(!) he, düşündüm de bilmiyorum ya böyle iki taraftan eşit başvuru falan gelebilir. Ne kadar abazan erkek varsa vardır bir o kadarda kız var lütfen yani. Bütün günah keçileri erkek olmamalı. Bilmediğin bir konuda genelleme yapmakta çok aptalca. Bu güzelim filmi tüm sevgili, sevgili adayların ve evli çiftlere tavsiye falan ederken ortalıkta tek tabanca gezen erkekler ve evde kalmış kız kurularından uzak durmasını ricalıyorum. Çokta haddim sanki eheh. Piç kurusu!..