KIRMIZI IŞIK ( 2 - O Adam )

2.Bölüm

 

   Yirmili yaşlarının başlarında olmasına rağmen sonlarındaymış gibi görünen uzun boylu, mavi gözlü ve kahverengi saçlı genç mimar son bir kaç haftadır artan kadın yoğunluğundan kurtulmak için bir kaç blok ötedeki kahve dükkanına gitmek için hazırlandı. Üniversite yıllarında kadınların bu ilgisinden her ne kadar hoşnut olsada sevdiği tek kadının onu aldatmasından sonra kadınlara güvenemez olmuştu. Yine de bunlara rağmen sosyal etkinliğini yitirmemek için haftada bir iki kere kadılarla dışarı çıkıyor, onlara hediyeler alıyor, iltifatlar ediyor ama hiç bir şekilde aşık olamıyordu. Bu sürede bir kaç kadından etkilense de yaşadığı aldatılma sonrası tekrar yaşayacakmış hissine kapılıyor bir şekilde ilişkileri kadınlar hiç bir şey anlamadan sona eriyordu. Bu sebeple bir önceki gece sabaha kadar bütün işlerini çalışıp bitirip ve kadınlar gelmeden kaçmaya hazırlanmıştı. Gidip şu kahve dükkanından Americano almalı ve kendini ödüllendirmeliydi. 
    Eski zamanlardan bu yana çok değiştiğinin farkındaydı. 4 yıl insan hayatını nasıl da farklılaştırıyordu. Dünyayı kurtaracağını sanan o deli saf aşık enerjisinin tümünü kaybetmiş ve Dünyanın onu kurtarmasını bekler hale gelmişti. Ne kadar düşünsede boş olduğunun farkındaydı. Bu sebeple iyice gerildi ve sandalyesinden kalktı. Çalışmaya geri döneceğini bildiğinden bilgisayarını masasından kaldırma ihtiyacı hissetmeden telefonunu ve cüzdanını alarak ofisinden çıktı. Bir gün öncesinde kot pantolon ve hafif bir beyaz gömlek giymenin ne kadar harika bir fikir olduğunu düşündü. Rahatlığından ve gözü yormayışından ötürü bir gün daha böyle idare edebilirdi. Zaten üzerine kalıp gibi oturan o takım elbiselerden hiç hoşlanmıyordu. Asansöre bindiğinde yol boyu düşünürken müzik dinlemenin iyi olacağına karar verip HIM grubunun şarkılarını ard arda dinlemeye başladı. 
    Garaja indikten sonra sgri renkli  Kawasaki Zx10R motoruna binen genç adam bu makinenin üzerinde kendini gerçekten gözde ve çekici hissediyordu. Belki büyü bu motordaydı ve kadınlar ona hastaydı. Kafasını salladı, müziğin sesini açtı ve gideceği mekanı kahvaltı yapabileceği bir yerle değiştirebilmek için navigasyonunu açtı ve ara sokaklarda bir yer buldu. Bunun üzerine anahtarını cebinden çıkardı, motorunu çalıştırdı ve iki blok ötede yığınla araçların birikmesine yol açan, arızalı kırmızı ışığın altına gelinceye dek soluksuz yolculuğuna başladı.
    

Gelecek Bölüm : Arızalı lamba