Formspring Ekim Sayısı (3.Baskı)

1) Hiç hayvan beslediniz mi?
-Evet, sene 2005'in kış ayları sanırım kasım. Burnu, dudakları ve kulak içi pembe, gözleri siyah geri kalan her yanı beyaz olan ve adına "Kartopu" koyduğumuz bir tavşanımız olmuştu.

2) Size hiç "deli" dediler mi?
-Evet, bunu genelde bir şirinlik yaptıktan sonra aldığım tepkiler arasında sıraya koyabilirim. "Delisin oluuum ya..." gibi.

3) Yumurta sever misin?
-Severim, ama yapana da bağlı. Ve yumurta bir sanat işi bile sayılabilir. Yok, hatta sayılsın.

4) Burçları takip eder misin?
-Yılda bir kere falan bir bakarım. Hani ciddi manada merak ettiğim için bakarım. Ne demişler acaba, ne olacakmış falan. Ama tüm yılda bir iki sefer baktığım için bu nasıl bir merak diyebilirsiniz. Az merak az...

5) Sıkıldığında kendi kendine konuştuğun oldu mu?
-Konuşmak daha az ama yalnızken şarkı söylemek ve o şarkıya kattığın değişik yorumlar güzel bir eğlence kaynağı oluyor. Sesine tahammül edebilenler ses kaydı yapıp dinliyorlar bile.

6) Birikim yapar mısın? Yoksa kuruşuna kadar harcar mısın?
-Gönül istiyor biriktir, teknolojik ihtiyaçlarını gider. Olmuyor diye bir şey yok. Yapmıyoruz, harca da harca. Elde para tutarım ama harcamaktan kaçmam.

7) Çayı kaç şekerli içersin?
-Geçmişten şimdiye sayıyorum: Küçüklüğümde 3 şekerdi, ortaokul çağlarında 2 şeker standartlarında idi. Lisenin ikinci yarısında kısa bir dönem tek şeker, bu alışma süreci, sonrasında da şekersiz. Oh mis... Şimdi şekerli çay içemiyorum. 

8) Yere tükürüp balgam atan, sokakta geğirip anıran insana ne ad verilir?
-Test sorusu gibi olmuş, şıkta koysalardı iyiydi. Cevap: İnsan.

9) Ayrılığına sebep olan en boktan şey?
-Ayrıldığım kişiyi sevgili, aileden biri yada dost olarak mı kabul edeyim bilemedim ama genel bir ortalama alayım dedim. "Değişiklik"

10) Önce iyi haberi mi duymak istersin yoksa kötü haberi mi?
-İyi haber gelsin önden... Tıpkı doymadan önce tatlı yemek gibi olur. Doyduktan sonra diğer yemekleri mideye indirmek zorunda olmazsın. Kötü haber sonra gelsin. İyi haberden sonra belki lazımda olmayabilir.

Eylül sayısını okumak için tıklayınız.